Muguras sāpes, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Consilium Medicum, SIA

Rūpniecības 7-1, Rīga LV-1010
proktoloģisko saslimšanu ārstēšana, grūtnieču novērošana, grūtniecības skrīnings, sporta medicīna, muguras , sāpes , sāpes krustos, sāpes muguras lejasdaļā, muguras sāpes lejasdaļā, sāpes sprandā, apdrošināšana

Ārsta Viktora Vestermaņa privātprakse, IK

K.Barona 93, Rīga LV-1001
Mēs specializējamies:: ✓ vertebroloģijā ✓ ortopēdijā ✓ kaulu, locītavu slimību ārstēšanā ✓ muguras sāpju ārstēšanā ✓ mugurkaula ķirurģijā ✓ algoloģijā Veicam sāpju iemesla diagnostiku, piedāvājam ārstēšanu un dažādus palīglīdzekļus, kas palīdz novērst locītavu un muguras sāpes

Zepter International Baltic, SIA

K.Barona 32-2, 2.st., Rīga LV-1011
EKSKLUZĪVS DZĪVESVEIDS:

Iepazīstiet mūsu produkciju 

Ilggadēju zinātnisko pētījumu un tehnoloģiju attīstības rezultātā izstrādātie Zepter produkti veido unikālu sistēmu, kas piedāvā ideālu risinājumu veselīgam dzīvesveidam. Visus Zepter produkcijas radītājus ir iedvesmojis dzīvības un tās bezgalīgo iespēju brīnums. Senās zināšanas māca, ka pār pasauli valda 4 elementi: Gaisma, Ūdens, Gaiss un Uzturs. Tie nosaka Zepter produkcijas pamatus:

Sertificētā gaismas terapijas BIOPTRON,  ✓ Efektīvas Ūdens un Gaisa attīrīšanas sistēmas, ✓ Nepārspētas sistēmas veselīga uztura pagatavošanai Masterpiece Cookware, ✓ Risinājums veselīgam miegam Smart Sleep System.

Zepter ir izveidojis drošu tiltu starp cilvēci un dabu, mudinot mūs dzīvot veselīgu dzīvesveidu, pateicoties tās plašajam augstākās kvalitātes produktu klāstam.

JUNKORS FILTRI, SIA, Eirofiltri

Filtri💎kārtridži pieejama veikalos💯 tīrs ūdens👌
Vestienas 2, Rīga LV-1035
Apraksts:

Ūdens filtri, kas ražoti ar preču zīmi JUNKORS FILTRI, ir SIA “Eirofiltri” produkcija. Jau vairāk nekā 20 gadus šie filtri tiek ražoti Latvijā. Mūsu ūdens filtri ir pārbaudīti Reģionālās Vides Pārvaldes Ekoloģiskajā laboratorijā un testēti Nacionālajā Vides un Veselības aizsardzības centrā. Ūdens filtri ir ekonomisks un dabai draudzīgs risinājums ūdens attīrīšanas jomā, to efekts - nenoliedzams, uzstādīšana - vienkārša. No piemaisījumiem attīrītais ūdens sniegs pozitīvus ieguvumus ne tikai tavai veselībai, bet pasaudzēs no priekšlaicīgas novecošanās arī sadzīves tehniku, kuras darbību var ietekmēt kaļķains vai rūsains ūdens. JUNKORS ŪDENS FILTRUS iespējams pasūtīt mūsu mājaslapā vai iegādāties pie kāda no mūsu sadarbības partneriem visā Latvijā. Sazinies ar mums, un mūsu konsultanti labprāt ieteiks tavām vajadzībām vispiemērotākos risinājumus.

Latvijas Universitātes P. Stradiņa medicīnas koledža

Vidus prospekts 38, Jūrmala LV-2010
Studiju programmas: ✓ Ārstniecība ✓ Estētiskā kosmetoloģija ✓ Ārstnieciskā masāža ✓ Biomedicīnas laborants ✓ Radiologa asistents ✓ Sociālā aprūpe ✓ Sociālā rehabilitācija ✓ Podoloģija Darbības apraksts:

Latvijas Universitātes P. Stradiņa medicīnas koledža piedāvā apgūtpieprasītas profesijas veselības aprūpes un sociālās labklājības nozarē akreditētās 1. līmeņa profesionālās augstākās izglītības studiju programmās: "Ārstniecība" ( kvalifikācija – "Ārsta palīgs"), "Estētiskā kosmetoloģija" ("Skaistumkopšanas speciālists kosmetoloģijā"; studijaspilna laika klātienes dienas vai vakara grupā), "Ārstnieciskā masāža" ("Masieris"; studijas pilna laika klātienes dienas vai vakara grupā), "Biomedicīnas laborants" ("Biomedicīnas laborants"), "Radiologa asistents" ("Radiologa asistents"), "Podoloģija" ("Podologs"; studijas pilna laika klātienes dienas vai vakara grupā), "Sociālā aprūpe" ("Sociālais aprūpētājs"), "Sociālā rehabilitācija" ("Sociālais rehabilitētājs"). Studijas koledžā tiek realizētas gan par valsts budžeta līdzekļiem, gan parstudējošo personīgo finansējumu.

Dr. Irēnas Mangales privātprakse, dēļu terapija, akupunktūra un biorezonanse

Stirnu 8-328, Rīga, LV-1082
Pakalpojumi: ✓ Dēļu terapija; ✓ Homeopātija; ✓ Akupunktūra (atkarību ārstēšana); ✓ Biorezonanse Dēļu terapija: Ārstniecisko procedūru ar dēlēm sauc par hiroduterapiju. Medicīniskās dēles ir efektīvs ārstniecisks līdzeklis. Ar tām var izraisīt daudzas kompleksas, gan specifiskas, gan nespecifiskas, izmaiņas cilvēka organismā. Dēlēs sakoncentrētas visas dzīvībai nepieciešamās bioloģiski aktīvās vielas, tāpēc tās var izmantot dažādu slimību ārstēšanai. Vieglāk pateikt, ko hirudoterapija neārstē, jo dēles palīdz pat tādos gadījumos, kad tradicionālā medicīna ir bezspēcīga. Šī terapija palīdz ārstēt sieviešu problēmas, asinsvadu problēmas, insults, psoriāze, kā arī vairogdziedzera saslimšana, depresiju un grūti ārstējamas ādas slimības.

Strazdas D. ārsta neirologa, algologa privātprakse

Aldaru 20/24, Liepāja, LV-3401
Apraksts: Dace Strazda - ārste ar 28 gadu pieredzi nervu slimību ārstēšanā. Pieredzējusi ārste neiroloģe sniedz konsultācijas neiroloģijā, algoloģijas slimību gadījumos. Nodarbojas ar neiroloģisko slimību prevenciju un ārstēšanu. Ārstē sāpes sāpju veidošanās vietā. Nodrošināta vides pieejamība personām ar funkcionāliem traucējumiem.

Apelsīns, Vidzemes bērnu veselības centrs

Pāvila Rozīša 9, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Pakalpojumi:: ✓ Bērnu neirologs ✓ Ultrasonogrāfija zīdaiņiem ✓ Neirosonogrāfija zīdaiņiem ✓ Reproduktīvās veselības konsultācija ✓ Podometrijas konsultācijas Par mums:: SIA Vidzemes bērnu veselības centrs "Apelsīns" izveidots, lai nodrošinātu ambulatoro neiroloģisko palīdzību Vidzemes reģiona bērniem. Pie bērnu neirologa var griezties bērni no jaundzimušo vecuma līdz 18 gadu vecumam ar dažādām neiroloģiskām problēmām. Tiek veikta arī neirosonogrāfija zīdaiņiem. Konsultē arī osteopāts, podometrists.

Neuro Clinic, Dr. K. Malinkas Rambadagallas privātprakse

Lielie Dreizi, Jupatovkas 11, Griškānu pagasts, Rēzeknes nov., LV-4641
Apraksts: Neuro Clinic ir Dr. K. Malinkas Rambadagallas privātprakse. Neuro Clinic specializācija ir profesionālas un kvalitatīvas medicīniskās palīdzības sniegšana pacientiem ar muguras vai galvas smadzeņu saslimšanām. Dr. K. Malinka Rambadagalla ir pieredzējis, aktīvi operējošs neiroķirurgs un mugurkaula ķirurgs (vertebrologs).

Tonus Elast, SIA

Grīnvalti, "Pilskalni" , Nīcas pagasts, Dienvidkurzemes nov. LV-3473
Par uzņēmumu:

SIA "TONUS ELAST" ir Latvijas uzņēmums, kas ražo medicīniskos elastīgos izstrādājumus:

✓ kompresijas zeķes un zeķubikses; ✓ muguras balsta jostas; ✓ grūtnieču jostas; ✓ stājas korektorus; ✓ ortozes locītavām; ✓ elastīgās saites.

Īpašu atzinību mediķu aprindās ir ieguvuši mūsu kompresijas trikotāžas izstrādājumi – kompresijas zeķes, zeķubikses un piedurknes. Medicīniskie kompresijas izstrādājumi tiek ražoti profilakses, pirmajā un otrajā kompresijas klasē. Tas nozīmē, ka produkti ir piemēroti gan vēnu saslimšanas risku mazināšanai, gan ārstēšanai, gan pēcoperācijas laikā. TONUS ELAST kompresijas izstrādājumu efektivitāti atzīst pasaules līmeņa eksperti, tie atbilst stingrākajiem standartiem, un produkcijas atbilstība kompresijas klasēm ir starptautiski sertificēta. Jostas un korektori ir TONUS ELAST otra lielākā produktu grupa. Mūsu pieredzējušie inženieri izstrādājuši gan sarežģītas pēcoperācijas jostas, gan jostas un stājas korektorus ikdienas labsajūtai. Īpašu uzmanību esam veltījuši grūtnieču jostu izstrādei un jauno māmiņu produktiem. Populārākie produkti šajā grupā ir grūtnieču jostas un veļa jaunajām māmiņām. TONUS ELAST ražotne atrodas pie Liepājas, un tajā strādā ap 180 darbinieku. Katru gadu TONUS ELAST inženieri un tehnologi izstrādā jaunus produktus, kas atbilst moderna tirgus prasībām. Jau kopš 1995. gada mēs rūpējamies par savu klientu labsajūtu un esam lielākais elastīgo medicīnas preču ražotājs Baltijā.

AT Latvia, SIA

Brīvības 180, Rīga LV-1012
Apraksts: AT Latvia tehniskās ortopēdijas centrs ir dibināts 2001. gadā. AT Latvia koncentrējas uz funkcionālu terapiju ortopēdijā un sporta medicīnā. Plašā klāstā piedāvājam ortozes, protēzes un dažādus tehniskos palīglīdzekļus, kas nodrošinās lielāku pacienta neatkarību un atvieglos ikdienu. Ar plašu ieskatu mūsu preču un pakalpojumu klāstā varat iepazīties mūsu mājaslapā.

Jelgavas Pils aptieka, SIA, Sadarbībā ar BENU Aptieka

Akadēmijas 2-1a, Jelgava LV-3001
Apraksts:

"Jelgavas Pils Aptieka" piedāvā plašu medikamentu, aptiekas kosmētikas, uztura bagātinātāju un citu aptiekas preču klāstu. Piedāvājam ortozes un ortopēdiskās preces, vēnu zeķes un zeķu bikses. Iespējama zāļu izgatavošana uz vietas, kā arī vakcīnas. Piedāvājam arī dāvanu un klientu kartes, akcijas un speciālas atlaides dažādām pircēju grupām. Speciālie pasūtījumi, pasūtījumi individuālajām receptēm un nereģistrēto medikamentu pasūtīšana. Zāļu pieteikšana.

Elien SPA, salons

Kaļķu 7-3.st., Rīga LV-1050
Par salonu: 2015. gada 5. aprīlī, pašā Rīgas sirdī, mēs plaši atvērām mūsu SPA salona „Elien Spa” durvis tiem, kas grib uz īsu laiku atbrīvoties no ikdienas rūpēm un pavadīt laiku sev par labu.

Mēs nosaucām salonu sieviešu vārdā Elien – kā mīlestības simbolu cilvēces daiļajai pusei. Un piedāvājām saviem klientiem mūsu kopīgu 30 gadīgo profesionālo pieredzi. Studijā strādā divi meistari: Vladimirs un Vija.

Ja godīgi atzīties, mēs neesam burvji. Mēs sirsnīgi mīlam savu lietu un dodam priekšroku „roku” darba kvalitātei, nevis visiem pārējiem SPA biznesa atribūtiem. Tieši pateicoties tam, mēs ne vienu vien reizi bijām par patiesi brīnumainu izmaiņu lieciniekiem cilvēku dzīvē, kuri izvēlējās apzinātas rūpes par sevi.

Avicenna.LV, SIA

K.Barona 93, Rīga LV-1001
Produkcija:: ✓ Muguras ortozes ✓ Ortozes grūtniecēm ✓ Ortozes locītavām ✓ Bērnu ortozes ✓ Tehniskie palīglīdzekļi ✓ Elastīgās muguras atbalsta ortozes ✓ Kakla daļas atbalsta ortozes ✓ Cietās muguras ortozes Apraksts:

"Avicenna" nodarbojas ar medicīnas preču vairumtirdzniecību. Plašā sortimentā tehniski ortopēdiskie palīglīdzekļi muguras un ekstremitāšu sāpju kompleksai profilaksei un ārstēšanai, korsetes, staigāšanas palīglīdzekļi. Piedāvājumā muguras, ceļgalu locītavu, pēdu un kakla ortozes. Augstas kvalitātes produkti ikviena vajadzībām- gan pacientiem, gan mediķiem.

Ābelītis Oskars - ārsta prakse akupunktūrā

Tērbatas 36-4, Rīga LV-1011
Par Dr. Oskaru Ābelīti:

Pēc Rīgas medicīnas institūta beigšanas 1982. gadā strādāju Liepājas rajona centrālajā slimnīcā. 90. gadu sākumā specializējos Austrumu medicīnā. Laika gaitā papildināju zināšanas ārzemēs. Esmu akupunktūras un biorezonanses ārsts. Tas ietver dažāda veida iedarbību ar adatām, sildīšanu, spiedienu, masāžu uz bioloģiski aktīviem punktiem. Ar akupunktūras metodēm var samazināt vai novērst galvas, muguras sāpes, sprandas stīvumu, reiboņus, roku tirpšanu, locītavu sāpes, krampjus, koriģēt izliektu, deformētu mugurkaulāju. Biorezonanses metode palīdz noteikt slimos orgānus, audus, atrast sēnītes, vīrusus, baktērijas, parazītus, dažādus toksīnus, neskaidru, slimīgu stāvokļu cēloņus un uz tiem iedarboties.

Biroja fitness, TIDIDI, SIA

Biķernieku 77, Rīga LV-1039
Apraksts:

"Biroja Fitness" nodrošina uzņēmumiem vingrošanu darba vietā. Izstrādājam un realizējam dažādus veselības veicināšanas pasākumus un seminārus par veselīgu darba vidi.

Nuga Baltija, SIA

Anniņmuižas bulvāris 80, Rīga LV-1069
Apraksts:

"Nuga Medical Co., Ltd" ir pasaules līderis veselības profilakses, rehabilitācijas un aizsardzības aprīkojuma un aksesuāru Nuga Best ražošanā un izplatīšanā. Nuga Best produkcija pieejama kā profesionāļiem, tā klientiem, kuri rūpējas par savu veselību un labsajūtu. Tas ir efektīvs veids un līdzekļi, kā mājas apstākļos mazināt spriedzi , muskuļu sāpes un veicinātu atveseļošanos. Nuga Best masāžas gultas ir ideāls līdzeklis, lai noņemtu nervu stresu un pārslodzes, kā arī osteohondrozes profilaksei, imunitātes uzlabošanai un zarnu trakta slimību ārstēšanai. Masāžas jostas mazina muguras sāpes un spriedzi, sildošie Nuga Best paklāji ar turmāniju uzlabo asins cirkulāciju. Piedāvājam arī sildierīces locītavām, kuras mazina locītavu stīvumu un locītavu sāpes, kā arī aksesuārus, kuri ne vien ārstēs Jūs visas dienas garumā, bet arī izskatīsies pievilcīgi.

Alma, ģimenes ārsta A. Lasmaņa klīnika

K.Valdemāra 20-4, 2.st., Rīga, LV-1010
Apraksts:

Klīnika Alma – ģimenes ārsta privātprakse, savu darbību uzsāka 1991. gadā, tās dibinātājs ir Dr. Andris Lasmanis (pirmais ģimenes ārsts Latvijā, ilggadēji vadījis Latvijas Ģimenes ārstu asociāciju). Šobrīd mūsu klīnikā ir kvalificēti ārsti un speciālisti – ģimenes ārsti, pediatrs, ginekologi, neirologs, bērnu neirologs, ķirurgs, endokrinologs, dermatologs, acu ārsts, gastroenterologs, zobārsti un fizioterapeiti. Mēs apkalpojam kā privātpersonas, tā arī uzņēmumus, piedāvājot plašu veselības aprūpes un profilakses pakalpojumu klāstu. Mēs sadarbojamies arī ar Latvijas lielākajiem veselības apdrošināšanas uzņēmumiem, šo uzņēmumu klientiem ir iespēja izmantot visus mūsu piedāvātos pakalpojumus atbilstoši savas polises nosacījumiem. Pateicoties mūsu speciālistu kuplajam skaitam, varam vienlaicīgi apkalpot ievērojamu skaitu klientu, tātad jums ir iespēja pieteikties uz vizīti pie sev nepieciešamā speciālista, negaidot garās rindās, kā tas bieži ir novērojams poliklīnikās. Klīnikā ievēro visas sanitārās prasības. 

Olgas Tomaševskas ģimenes ārsta prakse, SIA

Bērzu 5, Aizkraukle, Aizkraukles nov., LV-5101
Ģimenes ārsts piedāvā:: ✓ Profilaktiskās pārbaudes ✓ Ārsts zīdaiņiem ✓ Pediatrija ✓ Potes ✓ Medicīniskās izziņas ✓ Spirogrāfija Ģimenes ārsts Aizkrauklē:

AMC poliklīnikas ēkā, kurā atrodas O. Tomaševskas ĢĀP (Ģimenes ārsta prakse) ir nodrošināta patstāvīga iekļūšana personām ar funkcionāliem traucējumiem.

Pils Dzeltenā aptieka Sadarbībā ar Benu Aptieka

Rūpniecības 77a, Jelgava LV-3008
Apraksts: Plašs medikamentu, uztura bagātinātāju un citu aptiekas preču klāsts. Zāļu izgatavošana. Dāvanu un klientu kartes, akcijas un speciālie piedāvājumi dažādām pircēju grupām. Speciālie pasūtījumi, pasūtījumi individuālajām receptēm, nereģistrēto medikamentu pasūtīšana. Zāļu pieteikšana. Vakcīnas.